Punctul de vedere asupra legislatiei UE

Ati intampinat probleme cand ati facut afaceri in alta tara UE? Considerati dificila conformitatea cu legislatia UE pe un anumit domeniu? Credeti ca o noua propunere legislativa UE poate afecta negativ afacerea dvs.? Spuneti-ne punctul dvs. de vedere si ajutati Comisia Europeana sa imbunatateasca legislatia europeana.
Comisia Europeana doreste feedback privind impactul pe care propunerile si initiativele sale legislative le are asupra micilor afaceri. Este gata sa asculte care sunt problemele pe care le intampinati in afacerea dvs. la nivel local sau european.
 
Cand pregateste propuneri de legislatie care ar putea afecta afacerile, Comisia consulta micile intreprinderi pentru a fi sigura ca se poate reduce birocratia si se poate profita mai bine de oportunitatile din Uniunea Europeana, prin intermediul mai multor instrumente de consultare.
 
Enterprise Europe Network va poate conecta cu aceste instrumente. Va poate prelua mesajele, folosind toate canalele de feedback disponibile – de la comentarii privind legislatia planificata pana la participarea in paneluri de test pentru propunerea de solutii alternative.
 
Ajutati la realizarea celei mai bune politici pentru afaceri. Contactati centrul local Enterprise Europe Network chiar azi!